Pravilnik o privatnosti

O NAMA

Latro Leonis d.o.o. poštuje vašu privatnost i temelji svoje internetske stranice na tehnologijama koje pružaju bolje i sigurnije mrežno iskustvo. Ova Izjava o zaštiti privatnosti odnosi se na prikupljanje i obradu vaših osobnih podataka te primjenu kolačića (cookies) na internetskoj stranici www.leonis-entertainment.hr.

Korištenjem ovim internetskim stranicama suglasni ste s načinom prikupljanja i obrade podataka opisanim u ovoj Izjavi o privatnosti, te pohranom i pristupom kolačićima na vašem uređaju.

Osobni podaci, kako su definirani temeljem Zakona o zaštiti osobnih podataka, su podaci koji se mogu koristiti samostalno ili s drugim podacima za identifikaciju, kontakt ili pronalaženje osobe, ili kako bi se identificiralo pojedinca.

Molimo vas da pažljivo pročitate naša pravila o privatnosti kako biste razumjeli kako ćemo prikupljati, štititi, koristiti ili na drugi način obrađivati vaše osobne podatke.

KOJE OSOBNE PODATKE PRIKUPLJAMO I ZAŠTO

KOMENTARI

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, i također IP adresu posjetitelja kao i string korisničkog agenta preglednika kako lakše detektirali spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše adrese e-pošte (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

MEDIJ

Ako prenesete sliku na web-stranicu, trebali bi izbjegavati prijenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetitelji web-stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web-stranice.

KONTAKT FORME

Prikupljamo osobne podatke prilikom poslanog Upita ili ispunjenog obrasca na web stranici.

KOLAČIĆI

Ako napišete komentar na našoj web-stranici, možete odabrati da spremite ime, adresu e-pošte i web-stranicu u kolačiće. Ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentiranje, da ne morate ponovno unositi te informacije. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate račun i prijavite se na ovu web-stranicu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke zaslona. Kolačići prijave traju dva dana, i kolačići postavki zaslona traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dva tjedna. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave biti će uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić istekne nakon 1 dana.

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB-STRANICA

Članci na ovoj web-stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web-stranica ponaša se istovjetno kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web-stranicu.

Ove web-stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web-stranici.

KOLIKO DUGO ČUVAMO VAŠE PODATKE

Ako napišete komentar, komentar i njegovi meta podaci su sačuvani zauvijek. To je zato da možemo automatski prepoznati i odobriti buduće komentare, umjesto da ih držimo na čekanju za odobrenje.

Za korisnike koji se registriraju na našoj web-stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo osobne podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje osobne podatke u bilo koje vrijeme ( osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web-stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Osobne podatke koje prikupljamo  i obrađujemo zadržavamo onoliko dugo koliko je potrebno za izvršenje određene legitimne svrhe, osim ako važećim propisima nije za pojedinu svrhu predviđeno duže vrijeme čuvanja, a  najmanje za vrijeme trajanja ugovora između korisnika  i Latro Leonis d.o.o.

KOJA PRAVA IMATE NAD SVOJIM PODACIMA

Ako imate račun na ovoj web-stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvozne datoteke osobnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

Također možete zatražiti brisanje svih osobnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Klijent može u svakom trenutku dobiti informaciju o tome koje podatke Latro Leonis d.o.o. ima pohranjene slanjem upita na e-mail adresu info@leonis-entertainment.hr.

GDJE ŠALJEMO VAŠE PODATKE

Komentari posjetitelja mogu se provjeriti putem automatske usluge za otkrivanje neželjene pošte.

Ne prodajemo, trgujemo ili na drugi način dijelimo vaše osobne podatke trećim stranama.

Ne prikupljamo i ne obrađujemo osobne podatke korisnika naše web stranici koji su mlađi od 16 godina.

VAŠE KONTAKT INFORMACIJE

Prikupljamo osobne podatke prilikom poslanog Upita ili ispunjenog obrasca na web stranici.

Kada nas kontaktirate na našoj stranici, biti ćete zatraženi unijeti ime, naziv tvrtke, e-mail, broj telefona, a prema potrebi nakon daljnjeg kontakata biti ćete zatraženi unijeti OIB ili druge osobne podatke kako bismo vam olakšali korištenje usluga.

Vaše podatke koje prikupljamo prilikom poslanog Upita ili ispunjenog obrasca koristimo kako bi omogućili dostaviti sadržaj i ponude za koju ste zainteresirani, kako biste nam omogućili da vam pružimo bolju uslugu prilikom odgovora na pitanja korisničkoj podršci, za slanje elektroničke pošte u vezi vašeg Upita.

Ovi podaci se koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljenih na našim Internet stranicama.

DODATNE INFORMACIJE

KAKO ŠTITIMO VAŠE PODATKE

Internetska stranica www.leonis-entertainment.hr štiti vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, upotrebe ili odavanja. Podaci na računalnim poslužiteljima pohranjuju se u kontroliranom i sigurnom okruženju, koje je zaštićeno od neovlaštenog pristupa ili uporabe.

Naša web stranica se redovno nadzirane kako bi izbjegli sigurnosne propuste i poznate ranjivosti sustava kako bi Vaš posjet bio što sigurniji.

Vaši osobni podaci čuvaju se te su isključivo dostupni samo ograničenom broju osoba u tvrtki koje imaju posebna prava pristupa takvim sustavima, te su dužni čuvati informacije tajnima.

Provodimo niz sigurnosnih mjera kada korisnik pošalje upit i/ili ispunjeni obrazac radi održavanja sigurnosti vaših osobnih podataka.

KAKVE PROCEDURE IMAMO PRIPREMLJENE U SLUČAJU POVREDE PODATAKA

U slučaju povrede podataka odnosno neovlaštenog pristupa podacima, obvezujemo se u roku od 48 sati obavijestiti sve korisnike koji imaju pohranjene podatke na mrežnim stranicama da što skorije promijene korisničke podatke. Također obavijest o neovlaštenom pristupu će biti objavljena na vidljivom mjestu na mrežnoj stranici.

PRAVO NA IZMJENU PODATAKA

Ovime vas ujedno informiramo da imate pravo na pristup svim danim osobnim podacima, kao i na njihov ispravak, pravo naknadno odustati od prethodno danih suglasnosti, djelomično ili u cijelosti, kao i pravo na zaborav osobnih podataka koje Latro Leonis d.o.o. posjeduje.

Klijent ima pravo zatražiti izmjenu podataka slanjem upita na e-mail adresu info@leonis-entertainment.hr.

PRAVO NA ZABORAV PODATAKA

Imate pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. To možete učiniti slanjem zahtjeva na e-mail adresu info@leonis-entertainment.hr i podaci će biti obrisani bez odgađanja osim u slučaju da postoji zakonska obveza čuvanja navedenih podataka, legitimni interes te osnova za ostvarenje vaših zakonskih prava.

Zakon o zaštiti osobnih podataka i Zakon o elektroničkim komunikacijama su zakoni koji određuju pravila za komercijalnu e-poštu, uspostavljaju zahtjeve za komercijalne poruke, daje primatelju pravo da zaustavi primanje takvih e-mailova, i navode teške kazne za prekršaje. Mi prikupljamo vašu e-mail adresu radi:

odgovora na upite

odgovora na vaša pitanje ili zahtjev

procesa izvršenja poslanog upita i slanje informacija i ažuriranja koje se odnose na narudžbu

slanja informacija uz Vaš pristanak

Ako se u bilo koje vrijeme želite odjaviti od primanja budućih e-mail-ova, slijedite upute na dnu svakog e-maila, a mi ćemo vas odmah po poslanom zahtjevu ukloniti iz e-mailing liste.

PRAVO NA PRIGOVOR

Ako unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da imate osnove za prigovor obratite se na e-mail adresu info@leonis-entertainment.hr

POLITIKA PRIVATNOSTI

Korisnici će biti obaviješteni o svim promjenama politike privatnosti na našoj stranici u Izjavi o privatnosti. Korisnici mogu promijeniti svoje osobne podatke putem:

e-maila,

razgovora s nama

slanjem upita.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako postoje bilo kakva pitanja u vezi ove izjave o privatnosti možete nam se obratiti koristeći podatke u nastavku.

Latro Leonis d.o.o.

Bernarda Vukasa 14

21000 Split

Hrvatska

info@leonis-entertainment.hr