O nama

Mladi i kreativni
tim

Latro leonis d.o.o. i Lion entertainment j.d.o.o. dvije su sestrinske tvrtke sa indentičnom vlasničkom i upravljačkom strukturom koje pod zajedničkim krovnim imenom LEONIS ENTERTAINMENT tvore brend i posluju od 2012-e godine. Mi smo mladi, kreativni i inovativni ljudi koji su imali tu sreću u životu da se mogu profesionalno baviti onim što najviše vole – ponajviše turističkom animacijom, ali i svim srodnim oblicima stvaranja nezaboravnih trenutaka i lijepih uspomena.

Zašto odabrati
nas?

Mi razumijemo suvremne trendove u turizmu i njihova kretanja. Kroz višegodišnje iskustvo stvorili smo vlastiti brend i know how u obavljanju poslova turističke animacije. Naš pristup svakoj destinaciji, resortu, hotelu i kampu je individualan. Osobine koje nas krase su predanost, fleksibilnost, inovativnost, prilagodljivost i lojalnost. Kao tvrtka, nastali smo i poslujemo u okruženju velikih konkurentskih tvrtki i iz godine u godinu kontinuirano rastemo. S razlogom.

Naši
ciljevi

Naši ciljevi usmjereni su ka našim partnerima i zaposlenicima.
Našim partnerima želimo pružiti kvalitetan i adekvatan animacijski program, ali i provedbu istog u cilju da pomognemo u stvaranju brenda destinacije, zadržavanje gosta unutar turističkog objekta i time povećati izvanpansionsku potrošnju, dodane vrijednosti (added value) i vrijednosti za novac (value for money) i zadovoljnog gosta koji će se na tu destinaciju vraćati. Uz konstantno praćenje efikasnosti animacijskog programa i kontinuirano usavršavanje istog želimo opravdati povjerenje sadašnjih i budućih partnera.
Našim zaposlenicima želimo omogućiti prvenstveno kvalitetno usmjeravanje i edukaciju. Kroz platformu koju naša tvrtka ima, u mogućnosti smo njihove sposobnosti i talente otkrivati, stvarati i usavršavati. Naši zaposlenici su koautori naše priče i zato nam je nije svejedno kome ćemo dati pero u ruke.